Cum cumpar?

Bun venit pe lpv-centrale.ro!


Cum cumpar online?


Pe acest website puteti efectua cumparaturi online in siguranta si puteti plati contravaloarea lor ramburs, prin transfer bancar sau cu cardul prin intermediul unui procesator de plati autorizat.


1. Puteti cauta in categoriile cu produse sau puteti cauta produsul dorit in campul de cautare " Cauta in magazin..."

 


2. Dupa ce ati gasit produsul dorit il puteti adauga in cos prin selectarea butonului "Adauga in cos". Puteti adauga in cosul dumneavoastra cate produse doriti din diferite categorii.


3. Dupa ce adaugati un produs in cosul dumneavoastra va aparea sus in dreapta la cos o notificare de succes. Daca plasati mouse-ul deasupra iconitei din cosul de cumparaturi, vor aparea produsele adaugate de dumneavoastra precum si optiunile "Vedeti cosul" si "Plateste". Puteti vedea cosul de cumparaturi cu toate produsele adaugate sau puteti merge direct la plata prin apasarea butonului "Plateste". 


4. Odata ajunsi la formularul de plata trebuie sa alegeti daca doriti sa va inregistrati sau sa platiti fara sa va faceti cont. De asemenea trebuie selectata metoda de plata si metoda de livrare a produselor din cosul de cumparaturi.